BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 17, 2009

raya wei...

assalamualaikum...
baru entri nie kot aku rasa aku bagi salam dulu...
lau selalunya sah2 main redah x pakai helmet. semalam aku n umi pegi window shopping untuk raya...
cadang2 tu nk le beli baju raya...tapi apakan daya, yang dilihat semuanya x memikat hati...
maybe sbb dh lambat kot, org dh amik yg lawa2...huhu...
last2 nk pujuk ati yg raya kali ni aku xdew bju raya, maka aku pun uat keputusan untuk kumpul dwet untuk beli handphone...hehe...
bkn aku xde handphone tapi sbb nk yg lebih canggeh sket(ngada2 kan?)


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



ermmm...akhir kata, aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDULFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua umat Islam khususnya buat saudara2, sahabat2, kawan2 n semua yang dikenali, harap maafkan aku kalau ada salah yang nyata mahupun tidak, secara sengaja atau pun tidak disengajakan, aku menyusun 10 jari memohon maaf.

p/s:korang perasan x yang entri untuk raya ada tapi entri ramadhan xde plak...huhu...
dasar ingat raya jew...
lg satu, raya tahun nie aku raya kat kg gajah...bukan keinginan ku untuk raya disana namun atas desakan ayah dan pujukan umi akhirnya aku akur...sedey la x leh beraya ngan my beloved family...to MAK2 SAUDARA KESAYANGANKU, sedia2 la dwet raya untuk una...walaupun kita ada yg berapa nk Rapat tapi dwet raya sentiasa una ingat...hahaha....








2 comments:

suealeen said...

aku tak rapat dengan hang ka, Una? *mosykel*

Intan Terpilih said...

hehehe...ayat saja kasi gempak skit...jgn la terasa no...