BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 8, 2009

tag lagi...>tag 1



1. Anda rasa anda hot?
♥ya, mmg sy sdng hot...umah nie
mmg panas...cam ketuhar...♥

2. Upload gambar² kesayangan anda!


3. Kenape anda suka/sayang gambar ini?
♥ermmm...ntah la...♥

4. Bila kali terakhir anda tak puasa?
♥ermmm...seingat la, ramadhan tahun lepas...♥

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
♥lagu zee avi- kantoi♥

6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
♥sambil curi2 tgk cita lalola♥

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama ape?
♥ermmm...panggil la pape pown asalkan jgn yg x elok...♥

8. Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..
♥qawi(sudah semestinya)

♥sesapa je la yang terbaca tag nie...




4 comments:

suealeen said...

jawab cam ala² orang malaih saja.. kehkehkeh!

Intan Terpilih said...

huhuhu...waktu tu nk cepat
lgpun xdak idea nk tulis apa...

noorra said...

takkan x perasan berapa lama blog dia ni x berkemas sampai bersawang segala bagai...

dok x dak idea la..tu la yang tau p bekebun ka FB tu apa hal...

dah dekat nak exam...seminggu lepas raya je. Fokus kat study dulu..

Intan Terpilih said...

hehehe...nk buat cmna, idea lari p kat mk cik ella...hahaha...
sekali-sekala nk main game apa salahnya...study study gak...main, main gak...huhu...