BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 23, 2009

semalam, hari ini dan esok dalam kehidupanku...

semalam tok n kak long tido sini
best la aku ada kwn nk borak2 ngan kak long...
kami sembang sampai kul 3.10 pagi!
hahaha...sembang sampai x ingat dunia...
pastu plak bangun kul 4.50 untuk sahur
alahai, ngantuk lorh...
apa bleh buat, trus siap untuk ke sekolah la...
mlm nie plak umi blik umah tok n tido kat kg...
aku dok sorang la kat umah...
best ooo dok umah sorang2 nie...
bukan mksd xbest lau ada umi skali tapi kengkadang tu nk jugak dok sorang2...
sekali-sekala kita akan rasa bebas dok sorang tapi jgn pula x tau dh lama2 dok sorang nie, kita akan rasa sunyi n boring...
esok plak rasanya nk beli tiket untuk tayangan citer tranfomer 2 la kat sekolah..
yela, umi bukan bagi p penang untuk tgk wayang...
lgpun dwet untuk nk p penang tu salah satu aralnya...
so last2 tgk kat sekolah la...
satu tiket untuk satu tayangan berharga hanya 2 hengget..
so x jadi masalah la...

7 comments:

suealeen said...

dulu sekolah aku dah wat gini gak
tapi tak pi pun...
baguih la tengok kat sekolah
dari tengok kat wayang.. :P

~:|:sara:|:~ said...

hoi aku dok sensorg tak boring pn...wakakaka...
lg best pa dok sensorg!...hahaha

Intan Terpilih said...

to suealeen @ cik ella:
baru ja sekolah una buat tahun nie...
mmg bgs, lau harap nk p tgk wayang kt penang tu, alahai berjanggut la...
lau kt sekolah mmg dh tau mst murah punya...tapi tu la, tempat terhad n x la se'best' tgk kat wayang...

tu sara @ ucu:
mmg la x boring tapi lau lelama dok sorang2 mst boring gak...

~:|:sara:|:~ said...

boring mmg ada...tp kalo ang bt xtbt yg tak borink mmg x boring kalo dok sensorg....hekhekhek...


*aku pnh dok sensorg sbln mk tok tinggal p tgk cik ela dlm pantang...ok je..

Intan Terpilih said...

ntah la...una nie walaupun kengkadang(slalu la gak) gaduh2 ngan umi, mst boring gak lau lama2 kena tinggal...agaknya lau una kena tinggal sebulan la, mau mati katak x tau nk buat apa...

noorra said...

hehehe...mati katak tak pe jgn ada yg mati kelaparan dah la...

berjauhan sekali sekala mmg baik, akan wujud rasa tanggungjawab, menghargai danmerindui org yg mengambil berat dan menjaga kita selama ini.

Tu la bila dekat dok gaduh selalu....kena lelama dok sorang x sabar pulak nak tunggu umi balik!!!!

noorra said...
This comment has been removed by the author.