BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 31, 2009

umiku...

asyik2 citer pasal aku jew...
kali ni aku nk citer pasal umi aku plak...
umi aku nie jenis yang spoting ooo...x caya? tanya la kat mk ucu aku or kak waida(sepupu umi)
masak pun pandai...tu badan aku cm nie...hikhikhik...



















p/s: umi nie jenis org yang bergambar...so pic umi lebih banyak dari aku...







6 comments:

| Krsty Pinky | said...

rindu kt umi una...huuuhuhu

Intan Terpilih said...

kat una dia x rindu???

kak Bib said...

I miss u all too....kazen2 aku, kita semua dah jarang berjumpa kecuali la masa kenduri, org mati je..raya pun bkn semua dpt jumpa...

Ummu Husna said...

Rajin anak umi ni buat entry ni masa kul 5 pagi....org suh baca buku dia update blog dia...

Nampaknya dia sudah dpt penyakit memblog dr kedua2 mak sedara dia...hehehe

noorra said...

Thanks kerana buat entry tentang umi...Love u...muahhhh

Intan Terpilih said...

hohoho...lau una baca buku nnt una tidoq...so baik una update my blog...
so bila la una leh bg berjangkit penyakit una nie kt umi plak...
leh la ramai kwn dlm blog nie nnt...huhu...